Notícies

 • 15/05/2019

  El Centre Kàlida Sant Pau es fa realitat

  Després de mesos d’obres, el Centre Kàlida Sant Pau comença a funcionar a ple rendiment. El passat dijous 9 de maig va tenir lloc la inauguració de l’edifici que ha de donar cabuda a aquest nou espai d’acompanyament psicosocial del càncer per a pacients, cuidadors i familiars, i que han impulsat la Fundació Nous Cims i la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb la col·laboració de l’Hospital.  

 • 09/05/2019

  Èxit de participació a la jornada ‘Entre Nosaltres’

  El Recinte Modernista va acollir, el passat 4 de maig, la 3a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama ‘Entre Nosaltres’. Organitzada per l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb la col·laboració de l’Institut de Recerca i l’Hospital del Mar, la trobada s’ha convertit en una ocasió única per divulgar, debatre i dialogar sobre la repercussió personal i social del càncer de mama.

 • 12/04/2019

  El nou edifici de Recerca, bona pràctica pel compliment d’objectius de l’Agenda 2030

  Les noves instal·lacions de l’Institut de Recerca de l’Hospital han estat seleccionades per la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial com a exemple en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible previstos a l’Agenda 2030 de Nacions Unides. El nou edifici, promogut per la Fundació, ha estat reconegut pels criteris de sostenibilitat que s’han aplicat tant en la seva construcció com en el disseny de l’activitat diària. Això contribueix a una gestió sostenible de recursos, energia i aigua. 

  Entre altres qüestions, es reconeix com a bona pràctica la tria de materials constructius realitzada, que a banda de ser reciclables permetran reduir la despesa de manteniment, els sistemes d’il·luminació d’alta eficiència amb què compta l’edifici i les actuacions que han millorat la integració paisatgística de l’immoble, com la coberta vegetal. 

Pàgines